Wednesday, 14 May 2014

Berhenti berblog seketika.

Salam semua...

Maaf lah dah lama tak update blog.Org yang follow kita pon, x sempat nk follow balik n yang ajak join giveaway pon x sempat nak join. Sowy sangat2. Tahon nie sibuk sangat. Biasalah nak periksa. Periksa apa?
Periksa yang sangat penting untuk menentukan masa depan aku. SPM tau. Bukan periksa kecik2.So, kita terpaksalah belajar n study.Tue yang x sompat nak berblog.Maybe, lepas habis SPM baru aktif balik.Doakan yang terbaik buat kita ya kawan kawankuuu...
Kalau kawan2 blog nak hubungi faiz.Just melalui dari facebook jek. Link Facebook ada kat sebelah kiri tue.atau boleh klik sini...
Ok semua.sampai disini sahaja warkah yang saya tulis ini.Dah x ada idea lah nak tulis panjang2.Harap semua happy2 selalu n kepada kawan-kawan yang ambil periksa SPM jugak..Gud Luck ok semua
Terima Kasih Daun Keladi, Lain Kali Singgah Lagi :)

2 comments:

sYiRa LoKMaN said...

selamat malam..jalan2 sini dlu sebelum tidur :)

MUHD FAAIZ said...

selamat malam jugak