Thursday, 29 May 2014

Buat Duit Dengan Edyclick


Hi,

Hari ni saya nak kongsikan peluang buat duit dengan Edyclick

Edyclick adalah program Affiliate yang lebih kurang sama dengan Ashadee (Jomniaga)

Anda berpeluang dapat komisen jika ada jualan yang terhasil. Nak hasilkan jualan kenalah rajin promosi. Cukup syarat, anda akan terima bayaran terus ke akaun bank anda.

Best buat duit dengan Edyclick ni, anda bukan saja dapat komisen untuk setiap jualan, malahan untuk setiap klik. Maksudnya bila ada orang klik link affiliate anda, anda dapat komisen. Tapi, bukan untuk semua produk la.... produk terpilih je.. 

Nak tahu produk apa, kenala daftar dulu 

Berapa komisen untuk satu klik ni ? 3 sen 

Nampak macam sikit je kan? jom kita buat kira-kira sikit

katakan hari hari ada 100 orang klik dah dapat 100 x 0.03  = RM3 

sebulan 30 hari, RM3 x 30 hari = RM90...oklah tu lepas jugalah duit astro 

Itu kalau 100 klik sehari, kalau 1000 klik sehari, dah dapat RM900 

Jadi, lepas daftar nak buat apa?

Lepas daftar anda boleh terus promosikan link affiliate anda di facebook, twitter, instagram, blog dan lain-lain tempat yang dirasakan sesuai. Ini contoh produk Edyclick yang ada pay per click  

Jom lah daftar. Percuma jek.Jangan risau,Saya akan bimbing anda sehingga anda berjaya seperti saya .Klik sini untuk join

Terima Kasih Daun Keladi, Lain Kali Singgah Lagi :)

1 comments:

ZUKI DIN said...

As salam. Abe Kie singgah sini n follow. no 172. jemput ke blog sy. tq.